top of page
Search
  • Writer's pictureHandball Support

Saška Davidović - INTERVJU

  • Saška je počela da trenira svojih 10 godina, u rukometnom klubu 'Obuća Minja' - Berane,... nakog toga, je sastavljen novi klub žrk 'Berane 2003' u ovom i prethodnom klubu Saški je bio trener Vesko Raketić, koji ju je naučio sve što se tiče rukometa, sada naravno sa boljim treninzima podiže sve to na neki viši nivo, ali pre svega ona mora biti zahvalna lično njemu i pomoćnom treneru Milenku Simonoviću. Učestvovali su na raznim turnirima, na kojima je proglašavana za najboljeg strelca, bila je na kampovima, bila član reprezentacije istih.Sve do 2016 godine je bila član tog kluba.Nakon toga prelazi da igra u Francuskoj, sezona 2017/2018 u ženskom rukometnom klubu "Colmar". Sada trenutno igra sezonu 2018/2019 u Grčkoj ... Naravno da pre svega ovog mora biti zahvalna svojim roditeljima i bratu koji su uvek bili tu i podržali svaku njenu odluku !

1. Recite nešto ukratko o sebi . -- Saška Davidović rođena 16.02.1995 u Beranama. 2. Opišite vaše prve rukometne korake i kako ste počeli da se bavite rukometom? -- Prvi klub u kom sam počela da igram je Žrk "Obuća Minja" Berane. Počela sam da se bavim rukometom tako što me je trener ugledao ispred moje kuće slučajno i pozvao da se pojavim na sjutrasnji trening. Sve je tako i počelo, imala sam i jednu drugaricu koja je trenirala tako da mi je bilo lakše zato što poznajem nekog iz kluba.Nakog dugih i napornih treninga, utakmica iz druge lige smo prešli u prvoj, više puta proglašavan za najboljeg strijelca.

3. Beležite sjajne uspehe bili ste i član reprezentacije,bili na veliki broj turnira i dobijali ste individualne nagrade pa recite nam da li ste radili individualo i da li je moguće da se bez individualnih treninga igra na vrhunskom nivou? -- Mislim da bez individualnog rada sigurno može dosta da se postigne, ali da se ne može biti na vrhunskom nivou... 4. Kakve ste uspehe postigli u inostranstvu i da li planirate da tamo ostanete ili da se ponovo vratite u srpski rukomet ? -- U inostarnim klubovima sam uvijek postizala ono što je bio cilj klub, da naravno da ću nastaviti da igram u inostranim klubovima. A za povratak? Mislim da mi pojedinci nikada ne bih ni otišli da je bilo osnovnih uslova za rad. 5. Koji su vaši planovi za budućnost ? -- Aa o planovima za budućnost, prije svega dobro zdravlje i naporni treninzi ostalo sve samo nekako dolazi.

Poruka za kraj ? -- Kad možeš da sanjaš, možeš i da ostariš... Ne odustaj..

Puno uspeha u budućnosti naša ekipa želi Saški ! #handballsupport KONTAKT Email : rukometnapodrska@gmail.com Facebook : Rukometna Podrska Instagram : handballsupport
505 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page