top of page
Search
  • Writer's pictureHandball Support

Nikolina Premović - INTERVJU

Nkolna je svoj rukometni put započela u 5. razredu osnovne škole pridruživši se rukometnoj sekciji koju je ujedno vodio njen prvi trener prof. Dragan Jovanović. Ubrzo postaje kapiten svoje generacije u ,,Žrk Voždovac.” Sa 16. godina je debitovala za prvi tim. Karijeru je nastavila u ,,Žrk Crvena Zvezda” gde je nastupala dve sezone. Od naredne sezone nastupaće za tim ,,Ork Beograd.”

1. Recite nam nešto ukratko o sebi . -- Moje ime je Nikolina Premović. Rođena sam u Beogradu 24.07.2000. godine i redovan sam student Poljoprivrednog fakulteta, Univerziteta u Beogradu. 2. Kako vi vidite današnju omladinu da li se dovoljno posvećuju sportu i zašto bi im Vi preporučili rukomet ? -- Smatram da se današnje vreme dosta poremetilo, kako u intelektualnom, tako i u sportskom smislu. Iz tog razloga čast onima koji disciplinovano i predano treniraju i rade na sebi. Rukomet bih preporučila svima, jer nas pre svega uči da budemo borbeni i uporni u svakom segmentu. 3. Koji su vaši planovi za budućnost?

-- Što se tiče planova za budućnost prepustila bih to vremenu i mom napretku.

4. Dugo godina igrate u Srbiji, pa recite nam kako Vi ocenjujete trenutno stanje rukometa u Srbiji? Mislim da se na rukomet u Srbiji ne obraća dovoljno pažnje i ako ovaj sport to zaslužuje na mnogo višem nivou. 5. Šta su vaše vrline, a šta mane ? -- Kao objektivno mišljenje ističe se moja brzina, za ostale mane i vrline bih ipak prepustila drugima da iznesu svoje mišljenje. 6. Recite nam neku poruku za kraj. -- Malim koracima gradimo velike uspehe i zato verujte u sebe.

Zahvaljujemo se Nikolini i želimo joj puno uspeha i sreće u budućnosti ! #handballsupport ! KONTAKT Email : rukometnapodrska@gmail.com Facebook : Rukometna Podrksa

Instagram : handballsupport

197 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page