top of page
Search
  • Writer's pictureHandball Support

Pavle Mladenović - INTERVJU

  • Pavle je svoju karijeru zpočeo u RK Partizan 2004.godine gde je proveo 6 godina. 2010 godine je igrao u Rk Crvena Zvezda.Iz Crvene zvezde je otišao u RK Novi Beograd gde je igrao za prvu ekipu i osvojio kup Beograda 2012.godine.Prošle godine je igrao za RK Beograd gde je bio jedan od najboljih strelaca lige sa postignutih 166 golova.Sada igra u RK Hajduk Veljko iz Neogtina Super B ligu zapad-istok.


  • 1. Recite nešto ukratko o sebi ? -- Zovem se Pavle Mladenović, rođen sam 02.12.1992. godine. Rukomet sam počeo da treniram pre 15 godina (2004.) u rukometnom klubu Partizan kod trenera Zorana Todića. 2. Da li ste imali problema što ste iz jednog večitog rivala prešli u drugi ? (Partizan -- CZV). -- Nisam imao problema jer sam tada još bio u mlađim kategorijama ali bilo je malo nabacivanja od strane drugara ali sve je to normalno ili bar ja tako gledam na to. 3. Koji je vaš najbolji klub u kom ste igrali do sada? -- Najbolji klubovi u kojima sam igrao su naveći rivali Partizan i Crvena Zvezda ali smatram da ne treba gledati mlađe katergorije i drugi tim, tako da mislim da to nije merilo već samo prvi tim. A mislim da je to RK Hajduk Veljko iz Negotina klub za koji sada igram zato što je klub ima izuzetno dugu tradiciju i nastao je 1955.godine .

  • 4. Koji su vaši planovi za budućnost? -- Što se planova tiče verovatno ću se na kraju sezone preseliti na krajnji sever Evrope tačnije na Island i oprobati tamo u nekom rukometnom klubu. 5. Gde bi ste voleli da zaigrate u Srbiji , a gde u inostranstvu? -- U Srbiji bih voleo bih da ostanem u ekipi iz Neotina i da sa njima is Super B lige uđem u Super A ligu, a što se inostranstva tiče voleo bih da odigram u nekoj od Skandinavskih zemalja jer se tamo posebna pažnja poklanja krilima . 6. Poruka za kraj? -- Prvo želim da pozdravim sve čitaoce.Šta god odlučili da radite u životu radite to srcem i celim sobom, ali da bi ti bilo tako ljubav prema tome mora da postoji .




Sve najbolje želi ekipa handballsupporta Pavlu u budućnosti ! #handballsupport KONTAKT Email : rukometnapodrska@gmail.com Facebook : Rukometna Podrska Instagram : handballsupport


185 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page