top of page
Search
  • Writer's pictureHandball Support

Nataša Đorović - INTERVJU


  • Nataša ima 17 godina,počela je da trenira rukomet sa 6 godina u rukometnom klubu Avala u kojem je igrala do svoje 12. godine. Zatim je prešla u Milenium gde je igrala možda godinu ipo, osvojile su prvenstvo Srbije za 2001, proglašena je za najboljeg beka, onda prelazi u rukometni klub Beograd, i tu su naredne godine osvojili prvenstvo Srbije za 2001 godište, bila je u Beogradu 2 godine , i sada je u Junioru i u sastavu je za prvi tim


  • 1. Recite nam nešto ukrako o sebi. --- Zovem se Nataša Djorović, rođena sam 17.04.2001. u Beogradu, treniram u rukometnom klubu Junior i igram na poziciji levog i srednjeg beka. 2. Šta za vas predstavlja rukomet i kad se kod vas rodila ljubav prema ovom sport ? -- Za mene rukomet predstavlja način života, a ljubav prema ovom sportu se rodila još u mlađim danima i dalje je prisutna.

  • 3. Osvojili ste dosta trofeja i nagrada koje je za vas najdraže i zašto? -- Najdraži pehar i postignuta zlatna medalja koju sam osvojila bila je za novogodišnji turnir 2017. godine, gde je moj tim savladao reprezentaciju Rumunije, iako su svi rekli da je nemoguće dobiti ih dokazale smo suprotno. 4. Koji su vaši planovi za budućnost ? -- Previše je rano razmišljati o budućnosti, ali želja mi je da zaigram rukomet u Holandiji, naravno pre svega da završim srednju školu zatim i fakultet.

  • 5. Koje je vaše najjače "oružje" ? -- Borbenost, veliko srce kao i velika želja, i pozitivna energija kako na terenu tako i van njega ! 6. Poruka za kraj ? -- Ko u čuda veruje taj čuda i stvara !

Zahvaljujemo se Nataši i želimo joj puno uspeha u budućnosti ! #handballsupport KONTAKT Email : rukometnapodrska@gmail.com Facebook : Rukometna Podrska Instagram : handballsupport
485 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page