top of page
Search
  • Writer's pictureHandball Support

Marina Pandurović - INTERVJU

  • Marina Pandurović, rukomet počinje da treniram sa 7 godina (2000godine) za klub "VGSK Veliko Gradište".Počinje u trećem timu.. Od 2006.god igra za "Slogu" Petrovac na Mlavi i za "VGSK". 2009/2010. igrala je za Kučevo. Do 2012 igrala je za Slogu,od tad je imala pauzu do 2016godine gde opet jednu sezonu igra za svoj matični klub VGSK, zatim opet prelazi za Slogu.

1. Recite nešto ukratko o sebi. -- Marina Pandurović, rođena sam 23.06.1993.god.Rukometom počinjem da se bavim 2001.god i igram za svoj gradski klub VGSK VELIKO GRADIŠTE.. Trenutno igram za Slogu iz Petrovca na Mlavi.

2. Promenili ste dosta klubova u Srbiji kako vi ocenjujete kvalitet lige i igrača u Srbiji? -- Svaka liga je na svoj način kvalitetna.. Od mlađih kategorija, gde zaista ima i gde se vidi talenat budućnosti rukometa, kao i do Super lige, u kojoj su zaista kvalitetne ekipe, zajedno sa igračima.

3. Napravili ste pauzu od 4 godine pa recite nam dali ste se nekad pokajali zbog toga i da li smatrate da ste mogli mnogo više da napredujete i možda zaigrate u nekom klubu u inostarstvu? -- Nisam se nikada pokajala, zato što su mi te godine pauze donele pravo bogatstvo, ćerkicu. Mislim da je postojalo mogućnosti o nekom inostranom klubu ali jednostavno ne razmisljam o tome.Već o onome što je sada i što tek sledi.I da se svakim danom, uči i napreduje.

4. Šta smatrate vašim najvećim uspehom u dosadašnjoj karijeri? -- Ima dosta stvari na koje sam ponosna.. Od priznanja za najboljeg, strelca, igrača, najboljeg mladog sportistu svog grada.. Ali nekako ove 3 su mi jako posebne: Otvoreno prvenstvo Srbije za 1993.god,2005.godine..prvo mesto.. Ulazak u pionirsku reprezentaciju Srbije i 2012 godine ulazak sa ekipom "Sloge" u Prvu ligu.

6. Da li planirate o nekom inostranom angažmanu i ako da gde biste voleli da odete ? -- Zbog najverovatnijeg preseljenja u inostranstvo, naravno da razmisljam da i tamo zaigram.. Volela bih da to bude Nemačka, jer imaju savršen rukomet i mnogo dobre lige.. Ali ako i bude neka druga zemlja u pitanju, biće mi zadovoljstvo oprobati i tamosnji rukomet.. 7. Poruka za kraj . -- Radite ono što volite i verujte u sebe.. Kad je najteže ne odustajte, nego gurajte dalje, sve će doći na svoje mesto...

Zahvaljujemo se Marini i želimo joj da ispuni sve svoje snove ! #handballsupport ! Fotografije : ( Marina Pandrurović ) KONTAKT Email : rukometnapodrska@gmail.com Facebook : Rukometna Podrska Instagram : handballsupport
280 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page