top of page
Search
  • Writer's pictureHandball Support

Darija Zečević - INTERVJU

Darija Zečević, rođena je 15.02.1998 godine u Podgorici . Rukometom je počela da se bavi od svoje 8 godine. Svoje prve korake napravila je u Rukometnom klubu Budućnost, reprezentativka je svih uzrasta, osim A selekcije. Nastupala je na mnogobrojnim većim takmičenjima sa reprezentacijom, osvojila je 1 mjesto na Mediteranskim igrama u Tunisu. Takođe je dobila priznanje na Internacionalnom turniru u Nikšiću za najboljeg golmana 2015 godine i 2016 za najboljeg golmana u Hodoninu-Češkoj. Ove sezone je potpisala za rukometni klub ŽURD Koper u Sloveniji.

  • 1.Šta za vas predstavlja rukomet? -- Rukomet za mene

  • nešto sasvim posebno,nešto što radim i uživam u tome. 2. Dobili ste dosta individualnih priznanja , recite nam kako su one uticale na vas? -- Uticale su tako što su mi dale još veći podstrek i motiv za dalji rad i napredovanje u daljoj karijeri. 3. Kakav je bio put do osvajanja mediteranskih igara? -- Pa s’obzirom da je svaki put do nekog cilja sam po sebi zahtjevan,očigledno je bilo da se moralo uložiti puno truda i rada. Mnogo je bitno bilo da smo ja i moje saigračice bile maksimalno fokusirane na to što nas je očekivalo i da uz pomoć zajedništva dodjemo do željenih rezultata. I na kraju se naravno svo naše zalaganje isplatilo i krunisalo zlatnom medaljom .

  • 4. Koje je vaša najbolja sezona do sada ? -- Pa može se reći da je ova sezona u ovom novom klubu najbolja iz razloga što sam puno novog iskustva stekla po svakom pitanju,pritom je i liga mnogo dobra. A to je definitivno najbitnije kada igrač ima puno kvalitetnih utakmica kako bi sticao što više iskustva.. 5. Šta vas nervira u svetu sporta?

  • -- Definitivno nepravda, jer je to nešto što ostavi najveći ožiljak kod sportiste. 6. Poruka za kraj ?

  • -- "Slijedite svoje snove i radite ono što volite!”

Zahvaljujemo se Dariji i želimo joj da ispuni sve svoje snove ! #handballsupport ! KONTAKT Email : rukometnapodrska@gmail.com Facebook : Rukometna Podrska Instagram : handballsupport


610 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page